Acasă » Servicii psihoterapeutice

Servicii psihoterapeutice

Aici vei putea sa colaborezi prin alianta terapeutica (foarte importanta in demersul psihoterapeutic) cu psihoterapeuti specializati. Vei gasi o atmosfera de intelegere si siguranta ce-ti ofera un confort deplin si de maxima confidentialitate. Astfel poti fi ajutat (ajutata) sa depasesti problemele tale emotionale ce te tin blocat in suferinta si neputinta.

Cu noi esti in siguranta, pentru ca:

  • Centrul este fondat in anul 2005 si este inregistrat de Ministerul Sanatatii si Registrul Comertului din Romania.
  • Personalul Centrului este specializat si atestat in Psihologie Clinica si Psihoterpie.

Centrul nostru ofera:

NOU! Cursuri formare profesională în domeniul Psihologiei Clinice

SERVICII DE PSIHODIAGNOZA SI EVALUARE CLINICA

SERVICII DE PSIHODIAGNOZA SI EVALUARE CLINICA (testare psihologica) precum si servicii in cunoasterea factorilor psihologici pentru starea de sanatate si boala.

SERVICII DE PSIHOTERAPIE

SERVICIUL DE PSIHOTERAPIE ofera: psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si de familie, de grup, (psihoterapie pt copii si adulti), dezvoltare personala.

TERAPII HOLISTICE:

  • TERAPIA BOWEN: este o terapie care activeaza autovindecarea, prin metode de stimulare a corpului (folosind proceduri noninvazive) pentru as active resursele interioare, necesare in eliminarea dezechilibrelor aparute. Tehnica se adreseaza manifestarilor somatoforme aparute in organizmul dezechilibrat emotional. Se poate trata: sindromul de oboseala cronica, stress-ul, dureri de spate, gat si cap, afectiuni renale, enuresis, dureri de oase si muscular.
  • ANALIZA SI TERAPIE REICHIANA; fundamentele acestui gen de terapie sunt elaborate intre anii1925-1935 de catre medicul Wilhelm Reich (fost elev al lui S. Freud). Rolul acestui gen de terapie este acela de a inlatura blocajele fizice si mentale din corp, cu rolul de a permite un circuit normal energiei vitale.